Meidän koulu

Jyväskylän Steinerkoulu on vaalea kivitalo Keskikadulla. Se on iso, lämmin ja mukava, kiva, upea ja hassu, viihtyisä, kaunis, soma, erilainen ja mahtava.

Meidän koulussa tehdään kaikki itse. Koulussa on kivaa, koska siellä on paljon mielikuvitusta. Opettajakin on mielikuvituksellinen. Hän kertoo tarinoita.

Koulussamme on hyvä opetus. Englanti on parasta. Englannin opettaja on myös apulaisrehtori. Saksan tunteja on jo ensimmäiseltä luokalta.

Me tehdään kaikkea kivaa. Retket ovat kivoja. Keskiviikkona on hiihtoa, torstaina on pitkä päivä, perjantai on hauskin päivä. Välitunnit ovat liian lyhyitä.

Meidän koulussa on hauskoja kirjoja, hyvä liikuntasali, mukava värikäs luokka ja naulakoita. Siellä askarellaan. Koulussa voi lukea, piirtää, syödä ja laulaa. Koulussa on iso ruokala. Ruoka ja kasvisruoka on hyvää.

Hyvä luokka meillä. Erinomainen rehtori. Pihalla on paljon tekemistä. Koulussa on kivoja ja hauskoja ihmisiä, paljon frendejä. Kaikki opettajat on kivoja. Meidän koulu on hyvä. Siellä oppii.

Tälläinen meidän koulumme on!

2. luokan oppilaiden kertomaa  ( 2015 – 2016 )