• Tämä tapahtuma on mennyt.

Talviliikuntapäivä

5 helmikuun

Perinteistä talviliikuntapäivää vietetään keskiviikkona 5.2.2020

Luokat 1.-4. menevät Ladun majalle hiihtämään. Bussit lähtevät koululta klo 8:35 ja paluu koululle klo 12 jolloin päivä päättyy. Eväät saamme koululta, majan kioski on auki, hallutessaan voi ottaa muutaman euron mukaan. Mukaan lähtee myös muutamia yläluokkien oppilaita.

Himokselle menijöiden bussi lähtee koululta klo 8:45 ja paluu koululle n. klo 15:45

Kylpylään ja keilaamaan ilmoittautuneet aloittavat päivän suoraan Scandic Laajavuoressa klo 9. Keilaus ja kylpyläkäynti toteutetaan valvojien ohjeiden mukaisesti ja kohti koulua lähdetään reippailemaan klo 11:30 ja ruokailu koululla klo 11:45-12.15, johon päivä päättyy.

Muistakaa riittävän lämmin  ja säänmukainen vaatetus, päähine ja käsineet kuuluvat talvella normivarustukseen niin liikuntatunneilla kuin liikuntapäivinä.

Päivämäärä:
5 helmikuun