Haku Jyväskylän steinerkouluun!

Lähikoulu, kielet, Liikkuva koulu, oppilaiden huomioiminen ja tunteminen, kädentaidot ajatuksella ja sydämellä – mm. kaikkia näitä! Valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Tule tutustumaan kouluumme 12.11.2018, jolloin steinerkoulussamme on avoin vanhempainilta. Vanhempainillan ohella lapset voivat tulla tutustumaan kouluun heille järjestetyn ohjelman ohella. Nettisivuillemme tulee lisää tietoa tutustumispäivästä.

Vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki! Erityisesti tulevat eskarit, koulunsa syksyllä aloittavat ekaluokkalaiset sekä tulevat seiskaluokkalaiset. Tietenkin myös aikuiset, kaikki koulustamme kiinnostuneet!

Hae siis Jyväskylän Steinerkouluun. Voit hakea meille esikouluun, ensimmäiselle luokalle, seiskalle – tai missä vaiheessa koulupolkuasi haluat!

Hakemus löytyy koulumme etusivulta. Voit myös ilmoittautua koulumme esikouluun ja 1. luokalle 23.1.2019 alkavassa Jyväskylän kaupungin yhteisessä haussa. Hakeminen siis onnistuu myös Jyväskylän kaupungin yhteisessä haussa.

Seuraa tutustumispäivän 12.11.2018 ohjelmaa kotisivuiltamme!

Tervetuloa!